Wild Republic på znoopy.dk

Køb Wild Republic legetøj på znoopy.dk Wild Republic står bag naturen. Wild Republic spreder budskabet om vores dejlige natur, som vi alle skal værdsætte. Det gør det med deres skønne og naturlige produkter af meget høj kvalitet. Wild Republic’s  nyskabende legetøj giver glæde hos mange børn i store dele af verden. Wild Republic har et ekspanderende udvalg af miljø venlige og natur relateret legetøjs produkter af meget høj kvalitet. Wild Republic blev grundlagt i 1979 som K&M International. En familie virksomhed hvor Wild Republik mærket har vokset sig til et internationalt velkendt mærke der distribuerer deres unikke produkter i USA, Canada, Storbritanien, Italien, Australien, Singapore og Danmark.

Wild Republic er kendt for deres strenge krav til kvalitet og ikke mindst sikkerhed i deres legetøj. Alle Wild Republic’s legetøj gennemgår en sikkerhedstest så det kan holde til en tilværelse i ethvert børneværelse. Mange børn nyder godt af Wild Republic Legetøj da det i særdeleshed er kendt for meget stor holdbarhed.

Znoopy.dk deler Wild Republic’s syn på miljø og sikkerhed og er derfor stolt leverandør af Wild Republic Legetøj.  En af vores mest populære bamser er faktisk den dejlige Panda bamse fra Wild Republic.

Bæredygtigt Legetøj fra Wild Republic finder du hos znoopy.dk

 

wildrepublic_Znoopy