SES-Creative på znoopy.dk

Køb Ses Creative legetøj på znoopy.dk

Znoopy.dk har et stort udvalg af SES-Creative produkter. SES Creative fra Holland har produceret kreativt og lærende legetøj i over 40 år. SES-Creative blev grundlagt i 1972 af familien Scholtz og har etableret sig solidt på det globale marked for legetøj. Hovedkontoret og produktions facilliterne ligger i Enschede. Her bliver nye produkter fra SES Creative opfundet, udviklet og produceret. Så derfor bære alle produkterne stort set mærket -Made In Holland-. Hvert år bliver der cirka udviklet 75 nye produkter hos SES Creative.
Når et nyt produkt bliver udviklet, skal det testes grundigt igennem i deres eget testcenter for at sikre at det lever op til deres egne strenge krav, der er meget højere end EU lovgivningen. Så f.eks. er deres Modellervoks som vi hos znoopy.dk forhandler en stor del af, lavet på majs og indeholder derfor ingen giftige stoffer. Det har dog stadig den samme gode holdbarhed som SES Creative altid har stået for.

Ses Creative leverer over 500 forskellige legetøjs produkter der bliver solgt i over 70 lande. Hvert år er der over 15 millioner børn på verdensplan der kan nyde de kreative produkter fra SES Creative.

 

 

SES_Znoopy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *