Mit yndlings legetøj da jeg var lille var …

Få 15% i rabat ved køb for over 250,- på ZNOOPY.DK. – Fortæl om dit ynglings legetøj her på ZnoopyPlay.  *Gælder indtil 30-11 2013.

Du modtager din rabatkode til ZNOOPY.DK inden for 24 timer efter dit indlæg offentliggøres her på siden. Den virker kun én gang.

Hvad var dit yndlings legetøj, da du var barn og hvorfor? Mange af os havde et stykke legetøj, der fulgte os i mange år. Mange gange var det Bamse vi altid sov med eller Dukke Lise, der var med overalt. For mit eget vedkomne var det en stor rød og blå lastbil. Jeg mindes, at den var kæmpe kæmpe stor men den har jo nok som så meget andet ikke været så hæftig alligevel. Jeg kan dog huske, at jeg kunne ligge på den og tonse der ud af med benene. Jeg kunne styre den ved at dreje førehuset fra side til side og endda holde et pænt tempo med den bevægelse uden at røre gulvet med fødderne. Jeg har mange gange kørt fra den ene ende af huset til den anden i mit barndomshjem. Selvom den står tydeligt i mine erindringer kan jeg ikke huske, hvad der blev af den. Den blev nok slidt ned efterhånden, som jeg blev større, Måske har den så stået stille i et hjørne af værelset i en periode for så i alt ubemærkethed at blive smidt ud af mine forældre. Har faktisk tænkt på den mange gange senere i livet og har aldrig set andre end den hverken før eller siden. Ihvertfald ikke hvad jeg kan huske….

 

Jesper
Team Znoopy

4 Comments

on “Mit yndlings legetøj da jeg var lille var …
4 Comments on “Mit yndlings legetøj da jeg var lille var …
 1. Det stykke legetøj jeg husker allerbedst, er mit sovedyr, Fido. Fido er en tøjhund, men den bedste af slagsen. Han har tørret mange tårer væk og holdt mig på maven, når jeg var syg. Han var med i legen, når jeg legede med dukker og han fik mig til at føle mig tryg.
  Jeg kan huske engang jeg glemte ham ved min moster i Jylland og vi måtte vende om, fordi jeg var dybt ulykkelig over at have glemt ham.
  Nu ligger han i mit skab og jeg er sikker på han stadig passer på mig fra sit skjul:-)

  Kærlig hilsen
  Sus

 2. Mit bedste legetøj var faktisk ikke rigtigt et stykke legetøj. Det var en pude jeg slæbte rundt på og brugte som sutteklud. Den har nok ikke været særlig lækker til sidst, men den var vigtigere end alt det andet jeg havde.
  Gad vide hvor den endte henne?

  Jette

 3. Mit yndlingslegetøj var mit store dukkehus som jeg stadig har den dag idag. Det står på loftet og afventer en renovering når jeg engang får tiden til det.

 4. mit var en lyserød hund (bamse) som hed hero har den stadigvær fik den der jeg var 3 år han er nu 25 år og den blev opkaldt efter en hund jeg kende. han har ikke rigtig nogle bagben mere og mangler et øje og vist en snude. men han ligger stadigvæk trofast tæt på min seng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *