LEGETØJ

 BESØG VORES BUTIK VED AT KLIKKE HER

På Znoopy kan du finde meget sjovt legetøj, blandt andet det sjove fiskespil i træ for de små, der skal øve sig på motorikken og koordineringen. Det er en fremragende måde at få hånd-øje koordinationen udviklet. Det lille fiskespil i træ er fra “small foot design” og er i en god kvalitet. Znoopy har også meget andet motorisk legetøj og sanselegetøj, der er pædagogisk og lærerigt. Der er flere former for aktivitetslegetøj, hvor de forskellige sanser bliver stimuleret. Der er aktivitets vægge og motorikplader, puttekasser og aktivitetsvogne, der også kan bruges til opbevaring af legetøj.

znoopy.dk har et stort sortiment af trælegetøj, hvor kvaliteten er i højsædet. Alt vores trælegetøj er CE-mærket og fri for giftstoffer. For de små guldklumper, der skal have en lidt større udfordring, har vi magnet labyrinter og den noget sværere “Labyrinten”
Der er mange måder at styrke motorikken og de øvrige sanser på, men når det foregår under leg, bliver det hele bare lidt sjovere. I vores butik kan du også finde meget andet legetøj, der både er udfordrende og anderledes end det du finder alle andre steder. For de lidt større børn, der skal til at have lidt flere udfordringer har vi lidt af hvert. Der er hjernevridende opgaver til dem, der virkelig er skarpe og vi har undervisningslegetøj for dem, der gerne vil lære at gange, lægge sammen, trække fra eller dividere.
For den lille kreative kunstner har vi en masse miljøvenligt modellervoks fra SES Creative, der er det helt rigtige produkt til børn. Det er nemlig produceret på majs, tørrer ikke ud og er let at få af tøjet. Vi har forskellige typer og størrelser, endda noget der lyser i mørke. Er der desuden gemt en keramiker i maven har vi også en drejeskive til ler, specielt fremstillet til børn. Dette og meget andet kreativt legetøj kan du finde på znoopy.
På znoopy.dk kan du også finde legetøj til den eventyrlystne opdagelsesrejsende. Med vores Explore serie kan man udforske hele haven. Der er insektforstørrelsesglas, mikroskopsæt og overlevelsessæt. Find dem alle i vores kategori Læring og udvikling

I butikken har vi også de blødeste bamser, som elsker at blive puttet med. Der er de små dyreunger og de flotte bamser fra WILD REPUBLIC. Selv i vores bamsekategori er der noget for det kreative barn. De sjove velcrobamser kan barnet selv samle. Så kan zebraen få sig en elefanthale og et løvehoved. Hvis barnet elsker en nusseklud er Kai det allerbedste selskab, man kan ønske sig. Som vores andre produkter er alle vores bamser selvfølgelig CE-mærkede og af høj kvalitet. De er utroligt bløde og er allesammen gode til krammere. Se hele vores udvalg under kategorien Bamser.

Der er også Legetæpper –  Instrumenter Træbogstaver Spil –  Udendørs legModelskibe og Modelfly Modelbiler Disney Cars biler og meget meget mere på shoppen.

Velkommen til vores legetøjsbutik og god fornøjelse

 

2847_Luksus Kagesæt_c

5553a 8196a8731 4906 6339a 4158 6794 4716 1571a 6124a 2854a 6131 2138a 1828a

I vores online legetøjsbutik forhandler vi legetøj af høj kvalitet. Vi har motorisk og lærerigt legetøj til de mindste så de får udfordret alle deres sanser. Vi har også lærerigt legetøj til de større børn, der både kan lære at tælle, lære at regne og lære klokken så let som en LEG med vores legetøj. Det er det, der er hele konceptet ved Znoopy. LÆR VIA LEG og hav det sjovt under indlæring og udforskning. Vi har udfordringer til børn i alle aldre og de voksne kan også være med. Der kan støbes og males figurer i gips og laves de sødeste og sjoveste ting med vores miljøvenlige modellervoks, der er produceret på majs. Vi har også perler og perleplader, fjer i forskellige farver og æsker i hjerteform. Du kan også finde en drejeskive til ler, specielt fremstillet til børn og meget meget mere i vores legetøjbutik.

Kig ind på www.znoopy.dk og se vores udvalg, der hele tiden vokser.

Alle vores produkter sendes fra eget lager.