IDE TIL BØRNEFØDSELSDAG

Du kender den måske fra experimentarium i København? Sansekassen der kan få det til at sitre i hele kroppen på de små spændte børn. Tør de stikke hånden ind og føle efter hvad det er? Tør du?

Hos Znoopy.dk kan man finde Sansekassen der er et sjovt stykke aktivitets og sanse legetøj, der gør det lige den tand mere udfordrerne at træne motorikken og sanserne. Den er perfekt til børnefødselsdagen hvor man kan få børnene til at sitre af spænding.

En fjer, Sok, noget legetøj eller en hårbørste kan hurtig få fantasien til at sætte adrenalinet i gang hos de små. Der er også små sløret kighuller i toppen af kassen hvis man skal have taget lidt af spændingen, men så kan man jo bestemme at det ikke giver fuld point hvis man kun tør kigge.

Hullerne i kassen er store nok til at en voksen hånd sagtens kan deltage i legen, så de voksne kan faktisk også få en sjov selskabsleg ud af dette legetøj. Hvis konkurrencen skal være med den hel store finale kan man belønne de modigste med medaljer som også kan bruges til andre sjove konkurrencer til en børnefødselsdag.6989_Sanse_Kasse_a