Børnetøj…hvor skal man shoppe?

buksetrolden-logo

Jeg elsker at købe tøj til ungerne. Både når det er impulskøb og når det er noget, de lige står og mangler. Jeg bruger ofte nettet, når der skal shoppes tøj. Ja, det er vist meget normalt efterhånden, men derfor er der også et hav af butikker på nettet og hvor skal man gå hen? En god søgning efter det du leder efter, kan sende dig steder hen, du aldrig har set før og man kan nemt komme i tvivl om siden nu er ok.

Så når man falder over en god shop med gode tilbud og lækkert udvalg er man næsten forpligtet til at fortælle om den vidt og bredt.

Med en dreng på knap 7 år i huset har ‘gode strømper’ altid en plads på huskelisten og ønskesedlen. Men når drengen samtidig har følsomme tæer, der ikke kan enes med de syninger, der tit løber henover tæerne på de fleste strømper, så må der Googles.

Jeg fandt ud af at strømper fra Smallstuff var særligt egnet til sådanne tæer og på min jagt efter tilbud på strømper fra selv samme mærke, faldt jeg over Buksetrolden.dk.

Her var der et stort udvalg i mange flotte farver af strømperne fra Smallstuff og jeg fyldte i kurven med store forventninger om glade tæer på den 7-årige. Og jeg er ikke sådan en, der går forbi et godt tilbud, så selvfølgelig måtte jeg et smut forbi Udsalgsafdelingen. Her var der også et stort udvalg under hvert mærke og mere kom i kurven.

Ved check-ud fandt jeg ud af at man kan komme og afhente varen i stedet for at vente på posten, så det kunne ikke være bedre. Jeg gennemførte købet og aftalte tidspunkt for afhentelse og da min 7-årige tog strømperne i brug var det kærlighed ved første afprøvning. 😛

Så kig ind til Lise-Lotte på Buksetrolden.dk og se det store udvalg af lækkert børnetøj, hun har i hvert fald min tommel op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *